Mentora
Mentora

Hur kan du bidra?

Vi tar just nu emot nya medarbetare. Är du intresserad av att engagera dig ideellt och feministiskt så är du varmt välkommen att höra av dig. Vi söker personer med olika nyckelkompetenser som kan bidra till att stärka vår organisation. Just nu är vi i särskilt behov av att förstärkning inom:

Sponsring (kontakt med företag, andra organisationer, mecenater)

Produktutveckling (att utveckla och administrera arbetet kring MENTORAs produkter, ta fram nya produkter med MENTORAs grafiska profil)

Eventkoordinator (utforma och planera events för MENTORAs räkning, arrengera middagar, föreläsningar, filmvisningar, seminarier etc)

Grafisk design (utforma exempelvis informationsmaterial såsom flyers och posters)

Hör av dig till oss på admin@mentora.eu om du är intresserad av att bidra med din kompetens!

Ett annat sätt att bidra är genom att skänka pengar. Alla gåvor oavsett storlek är enormt värdefulla för vårt arbete. Har du möjlighet så är vi särskilt tacksamma om du skänker en liten summa regelbundet istället för en större engångsgåva – genom regelbundna gåvor skapas en viss ekonomisk stabilitet som gör det lättare för oss att planera vår verksamhet.

Du kan antingen sätta in pengar på vårt konto eller swisha din gåva!

Nordea bankgiro: 473-9157

Nordea plusgiro: 811113-0

Swish: 1234481800

Vill du bidra ekonomiskt till vår verksamhet och samtidigt få någonting på köpet? Snart öppnar vår webbshop, där vi kommer sälja ett antal egendesignade produkter. En viss andel av summan du betalar går förstås till tillverkningen, men det är fortfarande ett utmärkt sätt att bidra till vår arbete – hela vinsten går in i vår verksamhet.

Du är också varmt välkommen som medlem till föreningen! Medlemskapet innebär rösträtt på årsmötet, och särskild inblick i MENTORA:s arbete i och med medlemsträffar och nyhetsbrev. För att bli medlem betalar du in 100 kronor till vårt konto och meddelar oss din mailadress. Märk din inbetalning med “Medlemskap”.